CMS Trio Colina Miralta SambeatColina lletresmiralta lletressambeat lletresCMS lletresTrio lletres

Javier Colina, Marc Miralta i Perico Sambeat

Torna el CMS trio! La seva recepta màgica de jazz, estàndards llatins i músiques d’arrels populars continua més viva que mai després d’anys trepitjant els escenaris de tot el món.
Un directe amb temes propis i clàssics estàndards de a jazz a ritmes i colors africans, colombians i fins i tot flamencs; balades amb aire de danzóncubà; calypsos
Música popular i accessible per a tots els públics!

Portada Danza Guaná

Nou disc DanzaGuaná

(TekneCultura/Karonte 2015)

No hi ha dos sense tres. Colina Miralta Sambeat CMS Trio s’han pres el seu temps, la seva distància amb el reeixit disc precedent,Andando (Universal 2009); un disc, el segon, que els va consolidar en aquest inquiet terreny en què el jazz conviu amb el flamenc i rep amb els braços ben oberts les músiques llatines i africanes, sabent que és molt el que els uneix.

Hauran passat 6 anys i en lloc d’esgotar recursos i tancar vies d’inspiració, han interioritzat la proposta per convertir el que podien ser pinzellades de color en una autèntica comunió cromàtica. L’estil CMS, no dubtin de la seva existència, es mou amb gran facilitat entre bulerías, danzones, boleros, calipsos, soleás i aquests densos desenvolupaments jazzístics que en directe aixequen al públic de les seves butaques.
DanzáGuaná (2015) és la nova etapa d’un camí ferm i personal que sap apropar-se al públic sumant intensitat al popular; el nou disc del CMS Trio serà, sens dubte, un altre punt de referència per al jazz d’aquest país.

Manager: Estefanía Serrano / Plan-B Music
Menorca 10. 3º E-I | 28009 Madrid
Email:info@planb-music.com | Telèfon: +34 911 151 939

CMS Trio & Chicuelo

Colina Miralta Sambeat CMS TRIO & Chicuelo

Taller de Músics / Produccions Contrabaix

Colina Miralta Sambeat ha estat un dels trios de jazz amb més nom de l’escena estatal dels darrers anys. La seva proposta reuneix jazz, flamenc, músiques llatines i ritmes d’arreu del món, sota una interpretació desposseïda d’ortodòxies i plena de complicitats. Temes clàssics i originals arranjats amb una estètica innovadora i una identitat pròpia.

Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes flamencs amb més reconeixements, company quasi inseparable de Miguel Poveda, i també un dels músics més oberts i permeables a músiques properes, i com no al jazz i a la improvisació.

Aquesta reunió de primeres figures, acompanyades per la veu d’Alba Carmona i per la percussió d’Issac Vigueras, ha estat creada expressament per a inaugurar la 23ena edició del Mercat de Música Viva de Vic i serà un luxe a tota regla.

Javier Colina, contrabaix
Marc Miralta, bateria
Perico Sambeat, saxo
Chicuelo, guitarra espanyola
Isaac Vigueras, percussió
Alba Carmona, cante

CMS+Chicuelo és una co-producció Produccions ContraBaix, Taller de Músics i Mercat de Música Viva de Vic.

X