New York Flamenco Reunion

Marc Miralta és, per la seva trajectòria, un dels músics de jazz nacionals amb més reconeixement internacional. És així per haver estat pioner en les músiques de fusió i molt actiu en projectes internacionals, inclosa la seva fructífera estada a Nova York, de la qual han sortit projectes com l’OAM Trio (OmerAvital, Aaron Goldberg i Marc Miralta) o el primer enregistrament que motiva aquesta nova reunió, el NewYork Flamenco Reunion (2000), considerat de capçalera entre els aficionats al jazz-flamenc nacional. Un disc que va ser tot un èxit en la seva sortida al mercat fa uns anys i que torna amb més força que mai per oferir-nos la segona part que tots els aficionats esperaven.

Portada Marc Miralta Flamenco Reunion

La fusió del jazz i del flamenco és, des de fa anys, la plataforma més internacional de projecció dels músics del nostre país, com és el cas del bateria Marc Miralta o del saxofonista Perico Sambeat. Tots dos són elements bàsics de la nova Marc MiraltaFlamenco Reunion, al costat del prestigiós contrabaixista Javier Colina i del pianista francès Baptiste Trotignon. També comptem amb el percussionista David Domínguez al “cajón”, i un dels més reputats “cantaors” del país, BlasCordóba “El Kejío”.

Marc Miralta ens ofereix un nou repertori de flamenc-jazz, peces escrites expressament i també adaptacions, tot per connectar les sinergies musicals i oferir un projecte altament creatiu i de gran connexió amb el públic.

Aquest treball, editat per Produccions ContraBaix i distribuït per Karonte, s’ha enregistratals estudis 44.1 de Girona; i s’ha mesclat i masteritzat per Ferran Conangla als estudis FCM de Barcelona.