CMS Trio Colina Miralta SambeatColina lletresmiralta lletressambeat lletresCMS lletresTrio lletres

Javier Colina, Marc Miralta i Perico Sambeat

Torna el CMS trio! La seva recepta màgica de jazz, estàndards llatins i músiques d’arrels populars continua més viva que mai després d’anys trepitjant els escenaris de tot el món.
Un directe amb temes propis i clàssics estàndards de a jazz a ritmes i colors africans, colombians i fins i tot flamencs; balades amb aire de danzóncubà; calypsos
Música popular i accessible per a tots els públics!

Discografia CMS

Portada Danza Guaná

CMS Trio & Chicuelo

Colina Miralta Sambeat CMS TRIO & Chicuelo

Taller de Músics / Produccions Contrabaix

Colina Miralta Sambeat ha estat un dels trios de jazz amb més nom de l’escena estatal dels darrers anys. La seva proposta reuneix jazz, flamenc, músiques llatines i ritmes d’arreu del món, sota una interpretació desposseïda d’ortodòxies i plena de complicitats. Temes clàssics i originals arranjats amb una estètica innovadora i una identitat pròpia.

Juan Gómez ‘Chicuelo’ és un dels guitarristes flamencs amb més reconeixements, company quasi inseparable de Miguel Poveda, i també un dels músics més oberts i permeables a músiques properes, i com no al jazz i a la improvisació.

Aquesta reunió de primeres figures, acompanyades per la veu d’Alba Carmona i per la percussió d’Issac Vigueras, ha estat creada expressament per a inaugurar la 23ena edició del Mercat de Música Viva de Vic i serà un luxe a tota regla.

Javier Colina, contrabaix
Marc Miralta, bateria
Perico Sambeat, saxo
Chicuelo, guitarra espanyola
Isaac Vigueras, percussió
Alba Carmona, cante